Blogs

ITmobile gaat verder onder de naam Fleet Complete

(11 januari 2017 – Toronto, Canada) – Fleet Complete®, een wereldwijde speler in de Internet-of-Things (IoT) markt die innovatieve software ontwikkelt voor wagenpark-, materiaal- en buitendienstbeheer, maakt bekend dat het voormalige ITmobile officieel verder gaat onder de naam Fleet Complete.

Fleet Complete nam begin 2016 ITmobile over in het kader van zijn Europese expansiestrategie. Daarmee werden het toonaangevende IoT-platform van Fleet Complete en de innovatieve oplossingen van ITmobile samengevoegd. Dit resulteert in een uitgebreider en verbeterd aanbod van oplossingen. Daarnaast worden klanten van beide bedrijven ondersteund door het wereldwijde hoofdkantoor in Toronto en de bestaande vestigingen in Nederland en België.

“De wijziging van de naam ITmobile in Fleet Complete geeft blijk van de groei van onze onderneming in de Benelux”, zegt Sjors de Kruijf, VP Sales & Marketing Fleet Complete Europe. “Hoewel we onder een nieuwe naam verder gaan, blijft onze toewijding aan onze bestaande klanten onveranderd. We streven ernaar om een breder aanbod van zakelijke oplossingen aan te bieden en klanten intensiever te ondersteunen.”

De naamswijziging in Fleet Complete is merkbaar aan de nieuwe bedrijfsborden bij de Nederlandse en Belgische vestiging en de nieuwe website. Daarnaast is er sprake van minder zichtbare veranderingen, zoals de inzet van efficiëntere processen en tools van Fleet Complete ter verbetering van de klantenervaring.

“Een van de redenen voor de naamswijziging is dat we nieuwe en bestaande klanten willen wijzen op de verbondenheid van onze wereldwijde organisatie”, aldus Tony Lourakis, de CEO van Fleet Complete. “Mensen, innovatie, kwaliteit, productiviteit en gemeenschap zijn de kernwaarden van Fleet Complete. Dit zijn kwaliteiten die we met trots aan onze klanten in Europa willen tonen.”

____________________________________________________________________________________

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sjors de Kruijf (VP Sales en Marketing, Fleet Complete Europe) via: + 31 (0)655863063,+ 31 (0)345745191 of per mail Sjors.deKruijf@fleetcomplete.nl

Over Fleet Complete®

Het in Toronto gevestigde Fleet Complete® is een wereldwijde leverancier van bedrijfskritische IoT-oplossingen voor wagenpark-, materiaal- en buitendienstbeheer. Fleet Complete levert al meer dan vijftien jaar oplossingen voor het beheer van koeriersdiensten, wagenparken en mobiele werknemers. Deze oplossingen worden ingezet door ruim 8.000 bedrijven in alle delen van de wereld. Het in 2000 (als Complete Innovations Inc.) opgerichte Fleet Complete is een van de snelst groeiende bedrijven binnen de branche en bekroond met diverse prijzen voor innovatie en zakelijk succes.

Sjors de Kruijf
VP Sales en Marketing, Fleet Complete Europe