Klantcase Interlift techniek B.V.

Interlift techniek B.V., in Zoetermeer gevestigd bedrijf dat klant specifieke liftinterieurs, liftcabines en “muurkoppen”, de aansluiting van de liftingang op de muur in het pand, bouwt.

Interlift techniek B.V., in Zoetermeer gevestigd bedrijf dat klant specifieke liftinterieurs, liftcabines en “muurkoppen”, de aansluiting van de liftingang op de muur in het pand, bouwt. Het bedrijf heeft 14 medewerkers die zich bezighouden met ontwerp, technische uitwerking van het ontwerp, productie, assemblage en montage / plaatsing.

De eigenaar, Thomas Uithol heeft een uitgesproken visie: onderscheidt door afwijkend ontwerp, sterk aansluitend op de klantenwens, kwaliteit niet alleen in product, maar zeker ook van organisatie en after sales. Prijs op een niveau waar de relatie kwaliteit en prijs in een gezonde balans is.

Hoewel Interlift maar veertien medewerkers telt, werkt het bedrijf zijn processen solide uit en bewaakt het deze stringent. Interlift werkt met een ERP-systeem van Ridder uit Harderwijk. In dit systeem calculeert Interlift elk project op activiteitniveau voor. Komt er uit de voorcalculatie en offerte een opdracht? Dan gebruikt het bedrijf de voorcalculatie weer in de realisatie.

Elke activiteit vastleggen

De monteur die het product bij de klant installeert of monteert, bouwt de lift ook ‘voor’: elke activiteit legt Interlift van tevoren vast, en het relateert deze aan het project. Daarvoor gebruikt Interlift de prikklok van Fleet Complete. Aan elke activiteit is op de digitale werkbon een uniek nummer gekoppeld. Dit nummer voeren de medewerkers bij de start van hun werk in op de prikklok, in de boordcomputer van de auto. De activiteit wordt afgesloten als de medewerker een nieuwe activiteit invoert.

Handig: een boordcomputer en prikklok in één

Als de monteur de lift op locatie afmonteert, wordt er op projectniveau tijd geboekt. Dat gebeurt met een in de auto gemonteerde boordcomputer die ook een prikklok is. De monteur meldt zich in de auto aan met zijn persoonsgebonden sleutel. Vervolgens legt de boordcomputer vast wat in feite de kopregel van een dagrapport is: medewerkernummer en naam, kenteken, kilometerstand, datum, tijdstip en locatie. De reis naar de projectlocatie legt het systeem vervolgens automatisch vast; bij aankomst op de projectlocatie wordt deze automatisch aan het project gekoppeld. De stilstandtijd wordt vervolgens op het project geboekt als werktijd.

 

interlift techniek B.V. logo

  • De objectiviteit van de registratie van werktijd, reistijd voor projectadministratie en salarisadministratie
  • De volkomen vrijheid voor de gebruiker, die niet langer met vervelende administraties wordt lastig gevallen.
  • Besparing van tijd en kosten op uw buitendienst door geautomatiseerde tijdregistratie
  • Effectievere doorbelasting van uw kosten op basis van de daadwerkelijke projecttijd en projectwerkzaamheden van uw buitendienst, thuiszorgmedewerkers, consultants, accountants, etc.
  • Budgetbewaking en beheersing van uw financiële uitgaven.
  • De modulariteit van de oplossing resulteert in een snelle en pijnloze implementatie, men gaat het gereedschap waarderen en toepassen.

Fleet Tracker: weet altijd waar uw voertuigen zijn

Wilt u real-time weten waar uw voertuigen zijn? Altijd de optimale routes inplannen? En zo min mogelijk brandstof verbruiken? Met Fleet Tracker zet u uw wagenpark efficiënt en winstgevend in.

Het Fleet Tracker-systeem is een gebruiksvriendelijke oplossing om uw wagenpark te volgen. Via gps-technologie heeft u real-time zicht op al uw voertuigen. Zo weet uw planning de exacte locatie van uw bestuurders. En kunnen die sneller en efficiënter werken.

Laptop met de Fleet Tracker interface

FieldMobile: uw digitale werkbon

Wilt u ook ongeëvenaard efficiënt kunnen werken? Met FieldMobile automatiseert u de volledige administratie van uw mobiele medewerkers. Het systeem integreert taakverwerking, specificaties van werkorders en klantenfacturatie.

De digitale werkbon FieldMobile is een geïntegreerd softwaresysteem, speciaal voor mobiele werknemers die werken op opdrachtbasis.

Fleetnetwork Agenda interface

 

Automatiseer het beheer van uw wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers