Installatiebedrijf HVL

HVL en Croon hebben hun krachten gebundeld. HVL is een installatiebedrijf en systeemintegrator met vestigingen in Dordrecht en Eindhoven, Gorinchem, Maastricht en Nijmegen. Het bedrijf heeft tweehonderd bedrijfsauto’s op de weg, een goede rittenregistratie is dus essentieel.

HVL en Croon hebben hun krachten gebundeld. HVL is een installatiebedrijf en systeemintegrator met vestigingen in Dordrecht en Eindhoven, Gorinchem, Maastricht en Nijmegen. Het bedrijf heeft tweehonderd bedrijfsauto’s op de weg, een goede rittenregistratie is dus essentieel. De auto’s zijn allemaal voorzien van het geavanceerde rittenregistratiesysteem van Fleet Complete. Daarmee kreeg het bedrijf de data en informatie in handen die het nodig had.

Ritregistratie en urenregistratie geïntegreerd met projectadministratie

HVL benaderde Fleet Complete in 2008 met een duidelijke vraag: ‘Wij willen de gewerkte uren en reistijden van onze medewerkers opnemen in ons projectadministratiesysteem, Acto. Kunnen wij hiervoor jullie rittenregistratiesysteem – Fleet Tracker – toepassen? En koppelen aan de bijbehorende software, Webfleet?’ HVL wilde de informatie gebruiken voor zijn nacalculatie op projecten én om medewerkers de correcte reistijdenvergoeding te kunnen uitbetalen op basis van een sluitende rittenregistratie. Daarnaast had het de informatie nodig om de belastingdienst correct en op tijd te informeren.

Blijvend vooroplopen door meten en weten

Na een streng selectieproces koos HVL Fleet Complete als beste partij om een pilot uit te voeren. In dertig bedrijfsauto’s van HVL bouwde Fleet Complete zijn ritregistatiesysteem in. De proefperiode verliep succesvol. HVL constateerde dat het de data in handen kreeg die het nodig had. Ook de speciale koppeling die Fleet Complete had gemaakt met Acto, het projectadministratiesysteem van HVL, beviel goed. Na de succesvol verlopen pilot besloot HVL om het complete wagenpark – zo’n tweehonderd wagens – te laten uitrusten met de blackbox van Fleet Complete. Ook andere bedrijfsonderdelen van TBI tonen inmiddels interesse voor het geavanceerde systeem van Fleet Complete.

GPS Tracker die voertuigen weergeeft in Nederland

Installatiebedrijf HVL LOGO

  • Proefperiode ritregistratiesysteem verliep succesvol
  • HVL ontvangt de data die het nodig had
  • Speciale koppeling, het projectadministratiesysteem, met Acto beviel goed

Fleet Tracker: weet altijd waar uw voertuigen zijn

Wilt u real-time weten waar uw voertuigen zijn? Altijd de optimale routes inplannen? En zo min mogelijk brandstof verbruiken? Met Fleet Tracker zet u uw wagenpark efficiënt en winstgevend in.

Het Fleet Tracker-systeem is een gebruiksvriendelijke oplossing om uw wagenpark te volgen. Via gps-technologie heeft u real-time zicht op al uw voertuigen. Zo weet uw planning de exacte locatie van uw bestuurders. En kunnen die sneller en efficiënter werken.

Laptop met de Fleet Tracker interface

Automatiseer het beheer van uw wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers