(Semi)-Overheid

Als u werkt bij een overheidsinstelling wilt u snel de locatie van alle voertuigen weten, optimale routes kunnen plannen en veilig rijgedrag stimuleren. Dat en meer kan met het Fleet Complete platform. U kunt uw hele wagenpark vanaf één scherm beheren. En u ontvangt automatisch alle gegevens die u nodig heeft om uw wagenpark efficiënter te beheren.

Vraag een demo aan

Fleet Management-oplossing

 

Inzicht in locatie voertuigen

Via gps-technologie heeft u real-time zicht op de locatie van ieder voertuig. U heeft uw hele wagenpark inzichtelijk op één webkaart.

U
Monitor operationele status

Houd toezicht op de operationele status van uw voertuigen. Voorkom onnodige en langdurige uitvaltijd om belangrijke deadlines te halen.

 

Map en locatiepijltje icoon
Toezicht op gebieden

Bepaal belangrijke 'gebieden' op de kaart en zie hoe vaak voertuigen van én naar een bepaald gebied rijden. Dit helpt bij het volgen van de productiviteit van uw medewerkers op locatie en het bewaken van machines en andere apparatuur.

 

Goede kwaliteit installatie Icoon
Tijdig onderhoud

Voorkom dat belangrijke machines of apparatuur kapot gaat of uitvalt, en bespaar op reparatiekosten door uw onderhoudsprogramma te verbeteren.

 

Benzine Icoon
Brandstof sensoren

De sensoren sturen een bericht naar uw mobiele telefoon, zodat u altijd weet wat het brandstofniveau is van ieder voertuig en u op tijd kunt gaan tanken.

 

Elektronische sensor Icoon
Operationele controle

Ontvang melding bij het openen van deuren, afsluiten van een voedingsbron of andere bewegingen om volledige operationele controle te hebben.

Waarschuwing bij Locatie pijltje Icoon
Veiligheid

Onze hardware is uitgerust met GPS- en sabotagebestendige sensoren om uw bedrijfswagens te beschermen terwijl ze op locatie of onderweg zijn, of in de garage staan.

RFID Icoon
Bestuurders ID

Wanneer uw personeel bedrijfsauto's deelt, vereenvoudigt Driver ID de logistiek en voegt een extra beveiligingslaag toe. Wijs sleutelhangers of RFID-kaarten toe aan uw bestuurders om te weten wie welk voertuig gebruikt en wanneer.

Eén platform met alle oplossingen voor het beheer van uw wagenpark, materieel en mobiele medewerkers.

Verkrijgbaar in onze CarSharing-oplossing

Reservering Icoon
Zicht op voertuiggebruik

Met zicht op het werkelijke voertuiggebruik onder medewerkers, weet u hoeveel wagens u echt nodig heeft en kunt u op de kosten besparen.

RFID Icoon
RFID-kaart

De bestuurder maakt een reservering voor de wagen en start het voertuig vervolgens met behulp van een RFID-kaart.

Rapportage icoon
Sluitende documentatie

Uitgebreide rapportages met de exacte aankomsttijden en adressen zorgen voor sluitende documentatie aan uw klanten.

Klantverhalen

Politie Binche

Afgelopen jaar werkte de politie van Binche mee aan een pilot, met als doel de communicatielijnen zo efficiënt mogelijk te houden met behulp van positiebepaling van Fleet Complete. Dit alles om de veiligheid te verbeteren.

read more

Waternet

Waternet – bestuurd door de gemeente Amsterdam en het waterschap Amstel, Gooi en Vecht – richt zich op de hele watercyclus. Onlangs besloot Waternet om nog eens 250 auto’s met een boordcomputer uit te rusten.

read more

Politie Stad Aalst

De lokale politie in Aalst werkt al een ruime tijd met track & trace systemen van Fleet Complete op al hun voertuigen.

read more