(Semi)-Overheid

Met het Fleet Complete platform beheert u uw hele wagenpark vanaf één scherm. Onze track & trace oplossing zorgt dat u altijd weet waar uw bedrijfswagens en bestuurders zijn. En u ontvangt automatisch alle gegevens die u nodig heeft om uw wagenpark efficiënt te beheren.

Voordelen

Verkrijgbaar in onze Fleet Management-oplossing

Volg uw wagens

Real-time zicht op al uw voertuigen. U ziet op één webkaart direct waar uw bedrijfswagens zijn. Onnodige overuren, inefficiënte prestaties of werkzaamheden in de ploeg zijn verleden tijd.

U
Monitor activiteiten

Houd toezicht op de status en prestaties van uw voertuigen. Voorkom defecten en langdurige uitvaltijd om belangrijke deadlines te halen.

Toezicht op gebieden

Bepaal belangrijke 'gebieden' op de webmap en zie hoe vaak voertuigen van en naar een bepaald gebied rijden. Dit helpt bij het volgen van de productiviteit van uw medewerkers op locatie en het bewaken van machines en andere apparatuur die het gebied verlaat.

Tijdig onderhoud

Voorkom dat belangrijke machines of apparatuur kapot gaat of uitvalt, en bespaar op reparatiekosten door uw onderhoudsprogramma te verbeteren.

 

Brandstof sensoren

De sensoren sturen een bericht naar uw mobiele telefoon, zodat u altijd weet wat het brandstofniveau is van iedere bedrijfswagen en u op tijd kunt gaan tanken.

Operationele controle

Ontvang melding bij het openen van deuren, afsluiten van een voedingsbron of andere bewegingen om volledige operationele controle te hebben.

 

Veiligheid

Onze hardware is uitgerust met GPS- en sabotagebestendige sensoren om uw bedrijfswagens te beschermen terwijl ze op locatie of onderweg zijn, of in de garage staan.

Bestuurders ID

Wanneer uw personeel bedrijfsauto's deelt, vereenvoudigt Driver ID de logistiek en voegt een extra beveiligingslaag toe. Wijs sleutelhangers of RFID-kaarten toe aan uw bestuurders om te weten wie welk voertuig gebruikt en wanneer.

Wij hebben dé oplossing voor u!

Wij helpen u graag met de juiste oplossing voor efficiënt wagenparkbeheer.

Verkrijgbaar in onze CarSharing-oplossing

Zicht op voertuiggebruik

Met zicht op het werkelijke voertuiggebruik onder medewerkers, weet u hoeveel wagens u echt nodig heeft en kunt u op de kosten besparen.

RFID-kaart

De bestuurder maakt een reservering voor de wagen en start het voertuig vervolgens met behulp van een RFID-kaart.

Sluitende documentatie

Uitgebreide rapportages met de exacte aankomsttijden en adressen zorgen voor sluitende documentatie aan uw klanten.

Klantverhalen

Politie Binche

Afgelopen jaar werkte de politie van Binche mee aan een pilot, met als doel de communicatielijnen zo efficiënt mogelijk te houden met behulp van positiebepaling van Fleet Complete. Dit alles om de veiligheid te verbeteren.

read more

Waternet

Waternet – bestuurd door de gemeente Amsterdam en het waterschap Amstel, Gooi en Vecht – richt zich op de hele watercyclus. Onlangs besloot Waternet om nog eens 250 auto’s met een boordcomputer uit te rusten.

read more

Politie Stad Aalst

De lokale politie in Aalst werkt al een ruime tijd met track & trace systemen van Fleet Complete op al hun voertuigen.

read more

Neem contact met ons op

We helpen u graag verder op weg.