Chat with us, powered by LiveChat

(Semi)-Overheid

Als u werkt bij een overheidsinstelling wilt u snel de locatie van alle voertuigen weten, optimale routes kunnen plannen en veilig rijgedrag stimuleren. Dat en meer kan met het Fleet Complete platform. U kunt uw hele wagenpark vanaf één scherm beheren. En u ontvangt automatisch alle gegevens die u nodig heeft om uw wagenpark efficiënter te beheren.

Vraag een demo aan

Fleet Management-oplossing

Een ritregistratiesysteem zorgt dat uw op één webkaart eenvoudig al uw voertuigen kunt volgen en een goed overzicht hebt. Zo kunt u de optimale routes inplannen en efficiënt te werk gaan. Daarnaast is uw rittenregistratie direct sluitend voor de Belastingdienst. Of zet onze CarSharing-oplossing in om handmatige én tijdrovende taken te verminderen. Nooit meer sleuteloverdrachten bijvoorbeeld. Het is tijd om uw aandacht te vestigen op dingen die echt belangrijk zijn voor uw bedrijf en de winst vergroten.

Kenmerken en voordelen van onze Fleet Management-oplossing:

Volg uw wagens

Real-time zicht op al uw voertuigen. U ziet op één webkaart direct waar uw bedrijfswagens zijn. Onnodige overuren, inefficiënte prestaties of werkzaamheden in de ploeg zijn verleden tijd.

U
Monitor activiteiten

Houd toezicht op de status en prestaties van uw voertuigen. Voorkom defecten en langdurige uitvaltijd om belangrijke deadlines te halen.

Map en locatiepijltje icoon
Toezicht op gebieden

Bepaal belangrijke 'gebieden' op de kaart en zie hoe vaak voertuigen van én naar een bepaald gebied rijden. Dit helpt bij het volgen van de productiviteit van uw medewerkers op locatie en het bewaken van machines en andere apparatuur die het gebied verlaat.

Goede kwaliteit installatie Icoon
Tijdig onderhoud

Voorkom dat belangrijke machines of apparatuur kapot gaat of uitvalt, en bespaar op reparatiekosten door uw onderhoudsprogramma te verbeteren.

Benzine Icoon
Brandstof sensoren

De sensoren sturen een bericht naar uw mobiele telefoon, zodat u altijd weet wat het brandstofniveau is van iedere bedrijfswagen en u op tijd kunt gaan tanken.

Elektronische sensor Icoon
Operationele controle

Ontvang melding bij het openen van deuren, afsluiten van een voedingsbron of andere bewegingen om volledige operationele controle te hebben.

Waarschuwing bij Locatie pijltje Icoon
Veiligheid

Onze hardware is uitgerust met GPS- en sabotagebestendige sensoren om uw bedrijfswagens te beschermen terwijl ze op locatie of onderweg zijn, of in de garage staan.

RFID Icoon
Bestuurders ID

Wanneer uw personeel bedrijfsauto's deelt, vereenvoudigt Driver ID de logistiek en voegt een extra beveiligingslaag toe. Wijs sleutelhangers of RFID-kaarten toe aan uw bestuurders om te weten wie welk voertuig gebruikt en wanneer.

Automatiseer het beheer van uw wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers

 

Verkrijgbaar in onze CarSharing-oplossing

Reservering Icoon
Zicht op voertuiggebruik

Met zicht op het werkelijke voertuiggebruik onder medewerkers, weet u hoeveel wagens u echt nodig heeft en kunt u op de kosten besparen.

RFID Icoon
RFID-kaart

De bestuurder maakt een reservering voor de wagen en start het voertuig vervolgens met behulp van een RFID-kaart.

Rapportage icoon
Sluitende documentatie

Uitgebreide rapportages met de exacte aankomsttijden en adressen zorgen voor sluitende documentatie aan uw klanten.

Klantverhalen

Politie Binche

Afgelopen jaar werkte de politie van Binche mee aan een pilot, met als doel de communicatielijnen zo efficiënt mogelijk te houden met behulp van positiebepaling van Fleet Complete. Dit alles om de veiligheid te verbeteren.

read more

Waternet

Waternet – bestuurd door de gemeente Amsterdam en het waterschap Amstel, Gooi en Vecht – richt zich op de hele watercyclus. Onlangs besloot Waternet om nog eens 250 auto’s met een boordcomputer uit te rusten.

read more

Politie Stad Aalst

De lokale politie in Aalst werkt al een ruime tijd met track & trace systemen van Fleet Complete op al hun voertuigen.

read more

Vragen?

We helpen u graag verder op weg.