Schoonmaakbranche

Met een schoonmaakbedrijf is het van belang dat u direct zicht heeft op de locatie van uw wagens en de beschikbaarheid van uw medewerkers. Plan efficiënt en biedt uitstekende service aan uw klanten. Met de oplossingen van Fleet Complete zorgt u voor optimale inzet van uw wagenpark. Start direct met het verlagen van uw kosten en het verhogen van de winst van uw bedrijf.

Vraag een demo aan

Fleet Management-oplossing

 

Inzicht in locatie voertuigen

Via gps-technologie heeft u real-time zicht op de locatie van ieder voertuig. U heeft uw hele wagenpark inzichtelijk op één webkaart.

U
Monitor operationele status

Houd toezicht op de operationele status van uw voertuigen. Voorkom onnodige en langdurige uitvaltijd om belangrijke deadlines te halen.

 

Map en locatiepijltje icoon
Toezicht op gebieden

Bepaal belangrijke 'gebieden' op de kaart en zie hoe vaak voertuigen van én naar een bepaald gebied rijden. Dit helpt bij het volgen van de productiviteit van uw medewerkers op locatie en het bewaken van machines en andere apparatuur.

 

Goede kwaliteit installatie Icoon
Tijdig onderhoud

Voorkom dat belangrijke machines of apparatuur kapot gaat of uitvalt, en bespaar op reparatiekosten door uw onderhoudsprogramma te verbeteren.

 

Benzine Icoon
Brandstof sensoren

De sensoren sturen een bericht naar uw mobiele telefoon, zodat u altijd weet wat het brandstofniveau is van ieder voertuig en u op tijd kunt gaan tanken.

 

Elektronische sensor Icoon
Operationele controle

Ontvang melding bij het openen van deuren, afsluiten van een voedingsbron of andere bewegingen om volledige operationele controle te hebben.

Waarschuwing bij Locatie pijltje Icoon
Veiligheid

Onze hardware is uitgerust met GPS- en sabotagebestendige sensoren om uw bedrijfswagens te beschermen terwijl ze op locatie of onderweg zijn, of in de garage staan.

RFID Icoon
Bestuurders ID

Wanneer uw personeel bedrijfsauto's deelt, vereenvoudigt Driver ID de logistiek en voegt een extra beveiligingslaag toe. Wijs sleutelhangers of RFID-kaarten toe aan uw bestuurders om te weten wie welk voertuig gebruikt en wanneer.

Eén platform met alle oplossingen voor het beheer van uw wagenpark, materieel en mobiele medewerkers.

 

Digitale werkbon

 

Afspraak formulier Icoon
Optimale taakverdeling

U kunt eenvoudig taken toewijzen aan medewerkers en de status controleren met uw mobiele telefoon. Ken ieders beschikbaarheid en werklast met een simpele tik op het scherm.

Het dagelijkse taken icoon
Rapportages

Uw werknemers hebben de mogelijkheid om in te loggen, hun pauzetijd aan te geven en uit te klokken in onze mobiele applicatie. Dit zorgt voor nauwkeurige rapportages voor uw loonadministratie en facturering.

Kalender met milestones aangevinkt
Beheer werklast

Plan en wijs taken aan uw medewerkers van tevoren toe. Dit helpt om de werklast effectiever te beheren, kosten te besparen en een realistische projectplanning te maken.

Opslag plannen icoon
Plan nauwkeurig

U kunt de tijd bijhouden die nodig is om een bepaalde opdracht te voltooien, zodat u projecten nauwkeuriger kunt plannen en realistische afspraken met klanten kunt maken.

Routeoptimalisatie Icoon
Activiteitenmeldingen

Met tools zoals Activiteitmeldingen helpt u uw mobiele medewerkers de hele dag georganiseerd te blijven, hun werklast beter te beheren en u op de hoogte te houden van hun locatie en beschikbaarheid.

 
 
Rapportage icoon
Historisch overzicht

Een historisch overzicht van de prestaties van uw vloot en de activiteit van het personeel geeft u de kans om betere schattingen voor offertes te maken en de projectplanning te optimaliseren.

Klantverhalen

TBI Holdings B.V.

Fleet Complete fungeert voor TBI Holdings B.V. als strategisch partner en legt de focus op het leveren van een complete dienst in plaats van een product.

read more