Chat with us, powered by LiveChat

Bouw & Installatie

Met het Fleet Complete platform beheert u uw hele wagenpark vanaf één scherm. Ken de locatie en operationele status van uw voertuigen, machines en andere apparatuur, zonder dat u fysiek aanwezig hoeft te zijn. Bescherm uw kostbare materieel tegen ondeugdelijk gebruik en diefstal. En verminder handmatig en tijdrovend werk met automatische urenregistratie.

Vraag een demo aan

Fleet Management-oplossing

Een ritregistratiesysteem zorgt dat uw op één webkaart eenvoudig al uw voertuigen kunt volgen en een goed overzicht hebt. Zo kunt u de optimale routes inplannen en efficiënt te werk gaan. Daarnaast is uw rittenregistratie direct sluitend voor de Belastingdienst. Of zet onze CarSharing-oplossing in om handmatige én tijdrovende taken te verminderen. Nooit meer sleuteloverdrachten bijvoorbeeld. Het is tijd om uw aandacht te vestigen op dingen die echt belangrijk zijn voor uw bedrijf en de winst vergroten.

Kenmerken en voordelen van onze Fleet Management-oplossing:

Volg uw wagens

Real-time zicht op al uw voertuigen. U ziet op één webkaart direct waar uw bedrijfswagens zijn. Onnodige overuren, inefficiënte prestaties of werkzaamheden in de ploeg zijn verleden tijd.

U
Monitor activiteiten

Houd toezicht op de status en prestaties van uw voertuigen. Voorkom defecten en langdurige uitvaltijd om belangrijke deadlines te halen.

Map en locatiepijltje icoon
Toezicht op gebieden

Bepaal belangrijke 'gebieden' op de kaart en zie hoe vaak voertuigen van én naar een bepaald gebied rijden. Dit helpt bij het volgen van de productiviteit van uw medewerkers op locatie en het bewaken van machines en andere apparatuur die het gebied verlaat.

Goede kwaliteit installatie Icoon
Tijdig onderhoud

Voorkom dat belangrijke machines of apparatuur kapot gaat of uitvalt, en bespaar op reparatiekosten door uw onderhoudsprogramma te verbeteren.

Benzine Icoon
Brandstof sensoren

De sensoren sturen een bericht naar uw mobiele telefoon, zodat u altijd weet wat het brandstofniveau is van iedere bedrijfswagen en u op tijd kunt gaan tanken.

Elektronische sensor Icoon
Operationele controle

Ontvang melding bij het openen van deuren, afsluiten van een voedingsbron of andere bewegingen om volledige operationele controle te hebben.

Waarschuwing bij Locatie pijltje Icoon
Veiligheid

Onze hardware is uitgerust met GPS- en sabotagebestendige sensoren om uw bedrijfswagens te beschermen terwijl ze op locatie of onderweg zijn, of in de garage staan.

RFID Icoon
Bestuurders ID

Wanneer uw personeel bedrijfsauto's deelt, vereenvoudigt Driver ID de logistiek en voegt een extra beveiligingslaag toe. Wijs sleutelhangers of RFID-kaarten toe aan uw bestuurders om te weten wie welk voertuig gebruikt en wanneer.

Automatiseer het beheer van uw wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers

 

Task Management-oplossing

Automatiseer de urenregistratie en zorg dat uw medewerkers nooit meer handmatige werkbriefjes hoeven in te vullen. Uw medewerkers kunnen eenvoudig inloggen, pauzetijd aangeven en uitklokken in onze app. Dit zorgt voor nauwkeurige rapportages voor uw loonadministratie en facturering. Daarnaast heeft u met onze Task Management-oplossing altijd goed zicht op uw projectvoortgang.

Kenmerken en voordelen van onze Task Management-oplossing:

Afspraak formulier Icoon
Optimale taakverdeling

U kunt eenvoudig taken toewijzen aan medewerkers en de status controleren met uw mobiele telefoon. Ken ieders beschikbaarheid en werklast met een simpele tik op het scherm.

Het dagelijkse taken icoon
Rapportages

Uw werknemers hebben de mogelijkheid om in te loggen, hun pauzetijd aan te geven en uit te klokken in onze mobiele applicatie. Dit zorgt voor nauwkeurige rapportages voor uw loonadministratie en facturering.

Kalender met milestones aangevinkt
Beheer werklast

Plan en wijs taken aan uw medewerkers van tevoren toe. Dit helpt om de werklast effectiever te beheren, kosten te besparen en een realistische projectplanning te maken.

Opslag plannen icoon
Plan nauwkeurig

U kunt de tijd bijhouden die nodig is om een bepaalde opdracht te voltooien, zodat u projecten nauwkeuriger kunt plannen en realistische afspraken met klanten kunt maken.

Routeoptimalisatie Icoon
Activiteitenmeldingen

Met tools zoals Activiteitmeldingen helpt u uw mobiele medewerkers de hele dag georganiseerd te blijven, hun werklast beter te beheren en u op de hoogte te houden van hun locatie en beschikbaarheid.

 
 
Rapportage icoon
Historisch overzicht

Een historisch overzicht van de prestaties van uw vloot en de activiteit van het personeel geeft u de kans om betere schattingen voor offertes te maken en de projectplanning te optimaliseren.

Klantverhalen

TBI Holdings B.V.

Fleet Complete fungeert voor TBI Holdings B.V. als strategisch partner en legt de focus op het leveren van een complete dienst in plaats van een product.

read more

Wycor

Bij Wycor werken 220 medewerkers die op verschillende locaties renovatie- en voltooiingswerkzaamheden uitvoeren. Om al deze medewerkers goed geregistreerd te krijgen op de werven zochten ze een partner die ondersteuning zou kunnen bieden bij al deze administratie.

read more

Vragen?

We helpen u graag verder op weg.