Transport

Houd de locatie van uw voertuigen en de verwachte aankomsttijd bij. Ontvang uitgebreide rapportages voor het hele transportproces incl. rij- en rusttijd, koeltanktemperatuur en brandstofverbruik en ontvang direct bericht van het systeem als er iets onbedoeld gebeurt.

Neem contact op

Voordelen

Verkrijgbaar in onze Fleet Management-oplossing

Volg uw wagens

Real-time zicht op al uw voertuigen. U ziet op één webkaart direct waar uw bedrijfswagens zijn. Onnodige overuren, inefficiënte prestaties of werkzaamheden in de ploeg zijn verleden tijd.

U
Monitor activiteiten

Houd toezicht op de status en prestaties van uw voertuigen. Voorkom defecten en langdurige uitvaltijd om belangrijke deadlines te halen.

Toezicht op gebieden

Bepaal belangrijke 'gebieden' op de webmap en zie hoe vaak voertuigen van en naar een bepaald gebied rijden. Dit helpt bij het volgen van de productiviteit van uw medewerkers op locatie en het bewaken van machines en andere apparatuur die het gebied verlaat.

Tijdig onderhoud

Voorkom dat belangrijke machines of apparatuur kapot gaat of uitvalt, en bespaar op reparatiekosten door uw onderhoudsprogramma te verbeteren.

 

Brandstof sensoren

De sensoren sturen een bericht naar uw mobiele telefoon, zodat u altijd weet wat het brandstofniveau is van iedere bedrijfswagen en u op tijd kunt gaan tanken.

Operationele controle

Ontvang melding bij het openen van deuren, afsluiten van een voedingsbron of andere bewegingen om volledige operationele controle te hebben.

 

Veiligheid

Onze hardware is uitgerust met GPS- en sabotagebestendige sensoren om uw bedrijfswagens te beschermen terwijl ze op locatie of onderweg zijn, of in de garage staan.

Bestuurders ID

Wanneer uw personeel bedrijfsauto's deelt, vereenvoudigt Driver ID de logistiek en voegt een extra beveiligingslaag toe. Wijs sleutelhangers of RFID-kaarten toe aan uw bestuurders om te weten wie welk voertuig gebruikt en wanneer.

Verkrijgbaar in onze Task Management-oplossing

Beheer kilometervergoedingen voor werknemers

Vereenvoudig het beheer van terugbetalings- en TAX-vereisten voor werknemers die hun privéauto gebruiken voor werkdoeleinden.

Verificatiestroom

Een ingebouwde verificatiestroom geeft u de mogelijkheid om onbeperkte kilometerrapporten aan te sluiten op één beheerder en waardevolle productieve tijd door heel de organisatie vrij te geven.

Vergoedingspercentages en lokale belastingregels

Autolog wordt regelmatig geüpdatet met lokale vergoedingspercentages en BTW-regels.

Succesverhalen

Wycor

Bij Wycor werken 220 medewerkers die op verschillende locaties renovatie- en voltooiingswerkzaamheden uitvoeren. Om al deze medewerkers goed geregistreerd te krijgen op de werven zochten ze een partner die ondersteuning zou kunnen bieden bij al deze administratie.

read more

Uniconnect

Voor Uniconnect in Zele (België) was het geen vraag met welke partij zij in zee gingen. Na jarenlang gebruik te hebben gemaakt van de track & trace-module van Fleet Complete, kwamen ze nu tot een volgende stap.

read more

Wij hebben dé oplossing voor u!

Neem contact op als u onze hulp nodig heeft om de juiste oplossing voor uw behoeften te vinden.