Chat with us, powered by LiveChat

Vraag een demo aan

Your details


Ik heb het privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord.
Privacyverklaring

Browser not supported

Your current Internet Explorer browser is not supported. Please view this website in IE10 or higher.

Diensten

Installatie

Fleet Complete heeft alle administratie van uw buitendienst geautomatiseerd.

Uw buitendienstmedewerkers zijn het liefst buiten. En dat is exact waar u hen ook het liefste ziet. Het bijhouden van uren, kilometers en andere administratie wilt u dan ook zo eenvoudig mogelijk houden. Precies om deze reden heeft Fleet Compleet alle administratie van uw buitendienst geautomatiseerd. Wat voorheen handmatig moest gebeuren, van ritregistratie tot het aftekenen van de werkbon, kan nu digitaal. Preciezer, gemakkelijker en sneller.

infographic of an image of installer surrounded by icons representing industry's pain points

Voordelen

Ervaar de voordelen van een Fleet Complete-oplossing voor uw bedrijf.
 • Know where your vehicles are.

  Real-time inzicht

  Realtime inzicht in waar uw wagens en medewerkers zich bevinden voor betere planning en service
 • icon depicting automation of processes

  Volledig geautomatiseerd

  De administratie van uw buitendienst volledig geautomatiseerd: gemakkelijk, precies en snel!
 • Streamline billing.

  Geen verrassingen meer

  Geen verrassingen meer bij nacalculatie door automatische reistijden-, kilometer- en werktijdenregistratie
Builder With Van Texting On Mobile Phone Outside House

Grip en controle op ieder project

Altijd inzicht in de locatie van uw wagens en buitendienstmedewerkers is één, wat u hiermee kunt bereiken is iets anders. Met de software van Fleet Complete gebruikt u deze data om continu inzichtelijk te hebben wat de kosten per project zijn. Zo weet u altijd of u buiten budget dreigt te lopen en kunt u maatregelen treffen.

Met de Time Tracker-technologie hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de vraag of medewerkers nauwkeurig hun uren bijhouden. En Deskplan zorgt ervoor dat u op ieder moment een overzicht heeft van alle reistijden, kilometerstanden, werkzaamheden, voertuigen, routes en voortgang van de projecten. Zo voorkomt u verrassingen bij nacalculatie.

Track en trace technologie die het verschil maakt

Met onze Fleet Tracker track en trace technologie, die snel en eenvoudig in iedere auto geïnstalleerd kan worden, beschikt u over een fiscusproof ritregistratiesysteem. Het bijhouden van reistijden (zakelijk en privé) en gewerkte uren gaat volledig automatisch, is tot op de minuut nauwkeurig en u kunt uw wagens live volgen. Hierdoor kunt u altijd de dichtstbijzijnde auto naar een spoedafspraak sturen, maar ook uw projecten en medewerkers slimmer inplannen en zo verspilling van tijd en brandstof voorkomen.

Tablet In Male Hands with a screenshot of a map and a display of a trip report
view from the top of a tabletop with keyboard, notebook and smart device

Snelle en gemakkelijke koppeling met ERP

Welke oplossing u ook kiest, alle producten van Fleet Complete kunnen eenvoudig met softwarepakketten als bijvoorbeeld ERP worden gekoppeld. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u het beste overzicht krijgt over uw gehele organisatie. Daardoor bent u in staat nog beter te plannen, kosten beter in te schatten, begrotingen te bewaken en uw personeel altijd op het juiste moment op de juiste plaats te hebben.

Solutions

Een Fleet Complete-oplossing voor installatiebedrijven helpt de dagelijkse bedrijfsvoering te verbeteren en een slankere vloot te beheren. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies over een oplossing die past bij uw unieke bedrijfsbehoeften.
composition of a computer screen and tablet with screenshots of the solution

Oplossing

GUTS Installatietechniek

GUTS Installatietechniek in Eindhoven is thuis in Installatietechniek W en E , Brandveiligheid en Service & onderhoud. GUTS Installatietechniek kan snel en flexibel handelen in een omgeving waar resultaat telt. 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar staan ze voor hun (potentiële) klanten klaar in heel Europa. Met deze formule heeft GUTS zich met een op kwaliteit, flexibiliteit en beschikbaarheid gebaseerd imago, een vaste plaats verworven in de veeleisende wereld van de retail.

Voor haar project en service administratie werkt GUTS met een volledig integrale oplossing van ACTO. Integraal in de zin van integratie van de processen van voorcalculatie, offerte, uitvoering en de daaruit resulterende processen voor verloning, nacalculatie en facturatie. GUTS besefte heel goed dat de kwaliteit van deze systemen in beslissende mate afhankelijk is van de kwaliteit van de gegevens die je in deze systemen invoert. Bovendien wilde GUTS deze kwaliteit bereiken met een afgenomen overhead. Meer met minder. De vraag hoe meer kwaliteit te bereiken met een lagere overhead werd verder uitgewerkt.

Lees de volledige klantcase

Door de integratie van ERP, planning, digitale real-time vastlegging van de uitvoering, is niet alleen direct inzichtelijk waar medewerkers zich bevinden met de bijbehorende voordelen voor de planning. Ook de administratieve afhandeling van de inzettijd, naar nacalculatie, naar verloning, naar facturatie en vergoeding vraagt veel minder inzettijd.
Uittreksel van de klantcase

Plan snel een demo en zie hoe

Fleet Complete kan helpen uw bedrijfsresultaten te verbeteren.

Top