Chat with us, powered by LiveChat

Vraag een demo aan

Your details


Ik heb het privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord.
Privacyverklaring

Browser not supported

Your current Internet Explorer browser is not supported. Please view this website in IE10 or higher.

Diensten

Buitendienst

Wilt u alle administratie rond het veld zo veel mogelijk vereenvoudigen?

Heeft u medewerkers in de buitendienst? En wilt u alle administratie rondom de buitendienst het liefst zoveel mogelijk vereenvoudigen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 15jaar houden wij ons bezig met het digitaleren van administratie rondom de buitendienst. Uren bijhouden? Doen we automatisch. Ritregistratie? Niks meer aan doen, zo klaar voor belastingaangifte. Materialen beschermen tegen diefstal? Is geregeld. En ook de administratie om projecten zo winstgevend mogelijk te plannen, hebben wij sterk vereenvoudigd.

Voordelen

Ervaar de voordelen van een Fleet Complete-oplossing voor uw bedrijf.
 • Prevent moonlighting.

  Administratie geautomatiseerd

  Administratie geautomatiseerd en geoptimaliseerd
 • Know where your vehicles has been.

  Automatische reistijden

  Automatische reistijden-, kilometer- en werktijdenregistratie. Makkelijk en geen verrassingen meer bij nacalculatie
 • Know where your vehicles are.

  Locatie en status machines

  Locatie en status machines, lading en materialen 24/7 in beeld
Car mechanic is giving keys to the fixed car

Track en trace technologie voor een fiscusproof ritregistratiesysteem

Handmatige rit- en urenregistratie is niet meer nodig. Met de track en trace technologie in onze Fleet Tracker beschikt u over een ritregistratiesysteem dat voldoet aan alle eisen van de fiscus. Het bijhouden van uren en reistijden (zakelijk en privé) gebeurt automatisch en is tot op de minuut nauwkeurig. En wilt u nog verdergaand automatiseren, dan kunnen wij koppelen met uw ERP-systeem. Een service voor de mobiele medewerkers, maar ook voor uw administratie, want zij hebben alle informatie voor planning, facturatie en verloning direct beschikbaar.

Geen verrassingen bij nacalculatie

Fleet Tracker biedt voordelen voor de gebruikers, maar zeker ook voor u! De data die ons systeem verzamelt, geeft inzicht in onder andere de prestatie van uw wagenpark, mogelijk gebruik van voertuigen in avonduren of weekenden en in benodigd onderhoud. Met Time Tracker hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de vraag of medewerkers nauwkeurig hun uren bijhouden. Ook dit gebeurt geautomatiseerd, zelfs met automatisch onderscheid tussen werkverkeer en woon-werkverkeer. Deskplan tenslotte zorgt voor verdere automatisering van uw projectplanning. U heeft op ieder moment inzicht in de voortgang van de projecten en de werkelijk gemaakt kosten. Hierdoor kun u tijdig bijsturen en voorkomt u verrassingen bij nacalculatie.

Man with headset typing on computer
Young colleagues looking at a map.

Digitaal verwerken van taken en opdrachten

Onze FieldMobile-moduele biedt u ondersteuning bij het automatiseren van de opdrachtverwerking en de administratie van uw mobiele medewerkers. Het stelt u in staat hen digitaal te monitoren en opdrachten onder hen te verdelen. Tevens biedt het een volledig overzicht van alle werkzaamheden, voertuigen, routes, opdrachten en de voortgang van projecten.

Voorkom diefstal en ongeoorloofd gebruik

Wilt u real-time kunnen zien waar uw machines, lading of materieel zich bevinden? En gewaarschuwd worden bij diefstal of ongeoorloofde verplaatsingen? Met onze Asset Tracker beheert en bewaakt u gemakkelijk uw machines en dure materialen. 24 uur per dag kunt u op afstand zien waar uw materialen zijn en wat ermee gebeurt. Onze Asset Tracker heeft een ingebouwde oplader, zodat het iedere keer oplaadt wanneer het is aangesloten op een energiebron. En omdat Asset Tracker alleen verzendt wanneer dat nodig is, gaat de accu lang mee. Bovendien kunt u zelf instellen bij welke gebeurtenissen u een melding wilt ontvangen. Zo voorkomt u diefstal en heeft u geen hoge vervangingsuitgaven meer.

Bulldozer in sand and gravel site with cloudy blue sky
Modern people doing business, graphs and charts being demonstrated on the screen of a touchpad

Koppeling met ERP? Geen probleem!

De producten van Fleet Complete kunnen eenvoudig met uw ERP-softwarepakket worden gekoppeld. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u uw administratie vergaand kunt automatiseren en het beste overzicht heeft op uw projecten. Zodat u nog beter kunt plannen, uw kosten kunt bewaken en inzicht heeft op uw wagenpark en mobiele medewerkers.

Plan snel een demo en zie hoe

Fleet Complete kan helpen uw bedrijfsresultaten te verbeteren.

Top