Blogs

Het standaard antwoord van de automatiseerder

blog_het_standaard_antwoord_van_de_automatiseerder

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor het verstrekken van de informatie. Wij zullen echter geen gebruikmaken van uw product. Zoals telefonisch al aangegeven, zijn wij momenteel bezig met een andere leverancier met betrekking tot de integratie van de digitale urenregistratie van onze werknemers. In overleg met mijn applicatiebeheerder kiezen wij verder voor dat traject.

Digitale urenregistratie: onderschat het niet
Het bovenstaande antwoord is een veelvoorkomende standaardreactie van een automatiseerder die digitale urenregistratie uitsluitend als een technische exercitie beschouwt. Hooguit wordt er gekeken naar het gemak waarmee geregistreerde uren zonder al te veel handelingen kunnen worden verwerkt. Andere belangrijke factoren, zoals het hanteren van een realtime methodiek die de organisatie van 100% objectieve data voorziet, worden vaak buiten beschouwing gelaten.

‘Een onvergeeflijke denkfout’

Een verschrikkelijke en onvergeeflijke denkfout van de automatiseerder. Zeker in deze tijd kunnen field dependent organisaties niet meer zonder een volledig realtime geautomatiseerde buitendienst. Transparante en efficiënte bedrijfsprocessen worden mogelijk gemaakt door softwareoplossingen die niet alleen overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, maar ook flexibel, snel en betrouwbaar zijn. Organisaties die alleen het technische aspect van de digitale urenregistratie meenemen in hun overweging, zullen nooit hun rendementsdoelstelling behalen.

 

Durft u het grote plaatje te zien?

Gerenommeerde en zichzelf serieus nemende organisaties die wel het grote plaatje durven zien, weten dat ze gebaat zijn bij een betrouwbare partner die op persoonlijke wijze meedenkt over vraagstukken binnen het bedrijf. Al meer dan 15 jaar verbeteren we met Fleet Complete buitendienst afhankelijke bedrijven met geavanceerde softwaresystemen. Of het nu gaat om fleettracken, fleetsharing of tijdregistratie; wij bieden een betrouwbare oplossing die past bij uw bedrijf.

De oplossingen van Fleet Complete maken de werkzaamheden in uw buitendienst volledig inzichtelijk. Zo zijn werknemers niet langer gebonden aan één plaats en worden hun uren altijd correct verrekend, gefactureerd en gesalarieerd. Samen met Fleet Complete krijgt u grip op kosten.

Durft u het grote plaatje te zien en bent u benieuwd naar ons voorstel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.