Chat with us, powered by LiveChat

Ritregistratie Groenvoorziening

Automatiseer het beheer van uw voertuigen en mobiele medewerkers. Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op om een demo in te plannen. Dan laten we zien wat een ritregistratiesysteem voor uw bedrijf kan doen.

Werk efficiënter en bespaar tijd en geld op uw groenprojecten

Fleet Complete helpt u als ondernemer in de groenvoorziening met het automatiseren van het beheer van uw voertuigen en het managen van uw mobiele medewerkers. Met één druk op de knop geeft u uw klant een update over wanneer uw medewerkers op locatie zijn. Hetzelfde geldt voor de locatie van uw materiaal zoals aanhangers, aggregaten en andere mobiele machines. Voorkom diefstal en weet altijd waar uw machines zijn, zodat u werkzaamheden beter kan inplannen.

graphics-GUTS-5-cropped

Fleet Tracker ritregistratiesysteem

Het ritregistratiesysteem van Fleet Complete is een gebruiksvriendelijke oplossing om uw bedrijfswagens te volgen. Via gps-technologie heeft u altijd direct zicht op uw voertuigen. Doordat u efficiënt omgaat met uw tijd en de veiligheid van uw werknemers en wagens op de weg verbetert, kunt u beter concurreren in uw markt. Uw klanten krijgen een betrouwbare, veilige en snelle service.

Ritregistratie Groenvoorziening – ongeacht de grootte van uw bedrijf

Uw bedrijf kan gemakkelijk de voordelen van een ritregistratiesysteem benutten, of u nu honderden of slechts enkele voertuigen hebt. We bedienen meer dan 500.000 gebruikers over de hele wereld en komen graag bij u langs om een demo te geven. We hebben een kantoor in Utrecht en staan voor ‘Nederlandse’ service, support en kennis van de markt. Dichtbij u. Wij laten graag bij u op locatie zien hoe makkelijk het is om met ritregistratiesysteem Fleet Tracker te werken. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een demo? Neem contact met ons op.