Voordelige self-install tracker

Fleet Complete lanceert een hele betaalbare self-install GPS-tracker voor het elektronisch bijhouden van de gereden kilometers en voertuigcontrole.

De nieuwe Fleet Complete MGS30 combineert geavanceerde GPS-technologie met diverse andere voordelen en schaf je al aan vanaf €0,35 per dag.

  • Geavanceerde GPS-technologie voor elektronische registratie van ritten
  • Eenvoudig aansluitbaar op de accu van het voertuig; direct gebruiksklaar, geen verlengsnoeren of een afspraak bij de garage nodig
  • Binnenkort met Bluetooth, waardoor de MGS30 ook kan dienen als temperatuursensor voor controle van goederen in de laadruimte
  • Binnenkort met RFID-lezer voor identificatie van de bestuurder
  • Automatische updates via de SIM-kaart zonder bijkomende kosten

De GPS-tracker is geschikt voor alle soorten bedrijfswagens, inclusief elektrische. Ook te gebruiken als tracker en anti-diefstalsysteem voor o.a. motoren en boten.

Fleet Complete MGS30

Wil je meer weten of direct bestellen?

Laat je gegevens achter, dan regelen wij het vandaag nog voor je.

Voordelen GPS-tracker MGS30

Laatste GPS-technologie

Met de MGS30 beschik je over de laatste GPS-technologie voor elektronische registratie van ritten, kilometervergoedingen en het voertuiggebruik. 

Eenvoudig te installeren

De MGS30 kun je in een paar seconden op de accu aansluiten in plaats van op de OBD-poort. Daardoor bespaar je op de installatiekosten en is er geen afspraak bij de garage nodig.

Gratis updates via simkaart

Ingebouwde GPS-simkaarten ontvangen automatisch onze nieuwste productupdates, die uiteraard gratis zijn voor onze 600.000 klanten.

fleet management 02

Geschikt voor alle soorten auto’s

De gps-tracker werkt op alle autotypes:

  • Hybride
  • Diesel
  • Benzine
  • Elektrische

MGS30 heeft dezelfde standaard en werkt uitstekend ongeacht op welke auto het wordt aangesloten.

Binnenkort met Bluetooth voor temperatuurgevoelige ladingen

Werk je met temperatuurgevoelige ladingen? Met de MGS30 kun je dankzij een ingebouwde Bluetooth-sensor in real-time de temperatuur raadplegen van de goederen die worden vervoerd. Dit is uiteraard ook achteraf mogelijk. Dat helpt bedrijven die levensmiddelen, medicijnen en andere temperatuurgevoelige producten vervoeren om de kwaliteit van deur tot deur te waarborgen. De hardware is bovendien waterdicht.

De Bluetooth-technologie biedt ook de mogelijkheid om de bestuurder te identificeren

 

Fleet Complete MGS030 GPS track temperature