Met het ritregistratiesysteem van Fleet Complete is onze kilometeradministratie altijd op orde

Met ruim 200 servicepunten, meerdere mobiele monteurs en meer dan 100 afhaalpunten is Fietsenwinkel.nl de grootste fietsenwinkel van Nederland en België. De explosieve groei van het bedrijf zorgde ervoor dat het steeds lastiger werd een sluitende en fiscaal gecertificeerde administratie van kilometers en uren van het wagenpark bij te houden.

Betrouwbaar ritregistratiesysteem met keurmerk

Aangezien het niet correct bijhouden van zowel zakelijk als privé gereden kilometers voor naheffingen en flinke boetes van de Belastingdienst kan zorgen, en de kilometeradministratie voor extra werkdruk bij de administratieafdeling zorgde, ging Fietsenwinkel.nl op zoek naar een betrouwbaar systeem. Een systeem dat voldoet aan de eisen van Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen, en hen ook de mogelijkheid biedt om het wagenpark real-time te monitoren. Na een uitgebreid selectieproces heeft Fietsenwinkel.nl voor het ritregistratiesysteem van Fleet Complete gekozen.

Sluitende en fiscaal gecertificeerde kilometeradministratie

Met het systeem van Fleet Complete beschikt Fietsenwinkel.nl over een sluitende en fiscaal gecertificeerde kilometeradministratie die voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst. In het track en trace systeem is een simpele privéschakelaar geïntegreerd, zodat Fietsenwinkel.nl de garantie heeft dat ook alle privékilometers nauwkeurig worden geregistreerd.

Fon Anlegg

Betere klantenservice door track en trace

Het track en trace systeem is gekoppeld aan de online portal van Fietsenwinkel.nl, waardoor men nu in staat is real-time te monitoren waar alle voertuigen en medewerkers zich bevinden. Hierdoor weet Fietsenwinkel.nl altijd welke wagen het dichtst in de buurt is wanneer er bijvoorbeeld een aanvraag voor een proefrit binnenkomt. Zo kan er direct een afspraak worden ingepland met de dichtstbijzijnde monteur

Veiligheid bestuurder en voertuig staat voorop

Fietsenwinkel.nl heeft nu ook inzicht in het rijgedrag van medewerkers en ziet hoe vaak iemand te hard rijdt, stationair draait of hard optrekt. Hiermee is het bedrijf in staat het wagenpark duurzamer in te zetten en beter te sturen op de veiligheid van de buitendienst. Door de inzichten uit de rapportages met de medewerkers te delen, wil Fietsenwinkel.nl maatregelen nemen die veilig en efficiënt rijgedrag bevorderen, om zo aanrijdingen, voertuigschade, verzekeringskosten, verspilling van brandstof en tijd te voorkomen.

‘De waarborging van veiligheid van alle data en het scherpe tarief waren voor ons de doorslaggevende factoren om voor Fleet Complete te kiezen.’

 

Henri de Beijer

 
  • Sluitende en fiscaal gecertificeerde kilometeradministratie
  • Real-time zicht op wagenpark en locatie van medewerkers
  • Geautomatiseerde rapportages op maat
  • Verbetering veiligheid bestuurder en voertuig
  • 7 jaar toegang tot historische data

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan