Duurzaamheid

Duurzaamheid is een kernwaarde voor Fleet Complete. Waarom? We vinden het belangrijk om iets te doen voor onze omgeving, want zoals je weet heeft onze manier van leven een grote impact op het klimaat.

Kansen op het gebied van duurzaamheid

We zien dat er op het gebied van verduurzaming nog veel kansen liggen voor zowel grote als kleine bedrijven en wij helpen je graag om die kansen inzichtelijk te maken en daadwerkelijk stappen te zetten. Al onze oplossingen, van rittenregistratie tot rijstijl-analyses kun je inzetten om op een duurzamere manier te ondernemen.

Lees meer over onze duurzame oplossingen

Waarde voor bedrijf, mensen én omgeving

Bij duurzaam denk je waarschijnlijk aan groen? Voor ons betekent duurzaamheid nog veel meer. Duurzaam ondernemen betekent voor ons je bedrijfsprocessen zo inrichten dat ze waarde creëren voor je bedrijf, je mensen én de omgeving. Fleet Complete wil de mens en technologie verbinden, om zo duurzaam doen eenvoudiger te maken.

Verduurzamen eigen processen

We zijn ook constant bezig met het verduurzamen van onze eigen processen. Zo planten we niet alleen boom voor ieder abonnement dat we verkopen, maar ook om onze vluchten te compenseren. Verder hebben we een interne projectgroep, die iedere twee weken bij elkaar komt om nieuwe initiatieven op te zetten. Dat gaat van klein: tv’s eerder op stand-by tot groot: rijstijlanalyse toepassen op ons eigen wagenpark. In een wereldwijde organisatie met kantoren over de hele wereld liggen er altijd kansen om het zelf nog beter te doen en wij vinden dat we moeten ademen wat we uitdragen.