Blogs

De ontwikkelingen in 2015

blog-itmobile-2015

En nu? Kruipt de economie uit het dal? Komen de miljarden uit de pensioenfondsen de investeringen het Nederlandse bedrijfsleven ten goede? Trekt de huizenmarkt aan? Kortom: Wordt het “business as usual”?

Of gaan we er van uit dat de economie van de afgelopen jaren niet verandert? Gaan we er vanuit dat internet, Europa en andere globaliserende fenomenen een impact hebben en, dat innovatieve bedrijven, die vanuit een reële prijs / prestatieverhouding opereren kans van slagen hebben?

Fleet Complete (voormalig ITmobile) gaat voor het laatste scenario. Zij gaat ervan uit dat 2015 gekenmerkt wordt door een kritische benadering van de opdrachtgever. Elk systeem, elke methode, elke oplossing die niet daadwerkelijk, aantoonbaar aan rendement bijdraagt heeft geen kans van slagen. Wij zetten in op het verbeteren van bestaande en aanbieden van nieuwe proposities. Onze medewerkers zullen bijdragen aan rendement, milieu, ruimte en plezier. Dat is onze boodschap; één die wij verder uitwerken en u deelgenoot van maken.