Verlaag de brandstofkosten van uw wagenpark

Bespaar 15-20% op uw brandstofkosten met de oplossingen van Fleet Complete

De brandstofkosten van uw wagenpark verlagen

Met de juiste fleet management-oplossing krijgt u inzicht in rijgedrag van iedere medewerker en het brandstofverbruik van ieder voertuig. U ziet direct waar u maatregelen kunt nemen om kosten te gaan besparen.

Fleet Complete biedt een schaalbaar platform met oplossingen voor het automatiseren van het beheer van uw wagenpark, materiaal en mobiele medewerkers. Voor een vaste lage prijs per maand kunt u direct beginnen met geld besparen.

 

crash-side-96

Inzicht in rijgedrag

Ontvang heldere rapportages die u inzicht geven in het rijgedrag van iedere medewerker. U ziet direct wie u kunt stimuleren om zuiniger te gaan rijden om minder brandstof te gaan verbruiken.

green-driving-96

Bespaar geld met veilig rijgedrag

Veilig en efficiënt rijgedrag van uw medewerkers zorgt dat u de brandstof- en onderhoudskosten van uw wagenpark kunt verlagen, net als het aantal boetes.

kpi-96

Heldere rapportages

Bekijk de belangrijkste gegevens in eenvoudige kleurendiagrammen. Vergelijk elke bestuurder met het gemiddelde van het wagenpark en neem waar nodig maatregelen.

De brandstofkosten van uw wagenpark met 15-20% verlagen?

Om een vrijblijvende demo aan te vragen hoeft u alleen onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen spoedig contact met u op om een (bel)afspraak in te plannen.

Fleet Complete Vision Camera en app

Vision – digitale coaching voor veilig rijgedrag

Vision is een geavanceerde video-oplossing voor real-time coaching. De bestuurder krijgt melding bij onveilig en inefficiënt rijgedrag, zoals abrupt remmen, snel optrekken, het negeren van een stopbord of te hard rijden. Daarnaast worden verkeersincidenten opgenomen, zodat u deze samen kunt terugkijken en kunt coachen. 

Reken maar dat u met Vision uw brandstofkosten verder kunt verlagen, net als ongevalskosten – die gemiddeld 15.000 euro per ongeval zijn.