Asset Tracker AT-1

Volgens de jaarcijfers van het Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit werd in 2018 75% van de gestolen voertuigen niet teruggevonden. Wilt u altijd zicht hebben op de locatie van uw voertuigen en ander materiaal en diefstal voorkomen? Dan is de asset tracker AT-1 precies wat u zoekt.

Stuur mij informatie toe    Ik wil een (online)demo

Wat zijn de voordelen van materiaalbeheer?

Asset tracking, of materiaalbeheer, zorgt dat u altijd zicht heeft op de locatie van uw bedrijfswagens, machines en andere apparatuur. U hoeft niet meer fysiek op locatie aanwezig te zijn om controles uit te voeren en kunt efficiënter plannen. Daarnaast heeft u met een asset tracker inzicht in de operationele status, waardoor u kan zorgen voor tijdig onderhoud. U kunt zelf meldingen instellen die u waarschuwen bij bepaalde gebeurtenissen. Denk aan meldingen voor onderhoud, gebruik buiten werktijd, verschuiving van een vracht of zelfs diefstal.

Asset tracker app interface

Altijd in het zicht

Uw machines, gereedschappen en apparatuur zijn waardevol. Of ze nu gevoelig zijn voor temperatuur, licht of dat er een grote kans is dat ze verkeerd worden gebruikt of worden gestolen, u heeft ze nu altijd in het zicht.

productfoto Asset tracker AT-1

Bespaar kosten

Door de locatie van uw materialen altijd te kennen, kunt u efficiënter plannen en bent u daar minder tijd én kosten aan kwijt. En u kent nu ook altijd de operationele status, waardoor u kunt zorgen voor tijdig onderhoud en bespaart op die kosten.
Fleet Complete locatie bevestigd

Eenvoudig in gebruik

Het enige dat u nodig hebt om onze tracker te gebruiken is een smartphone! Lokaliseer en controleer snel de huidige status van uw machines, apparatuur, gereedschappen, trailers en vracht vanaf uw mobiele telefoon en verlies uw eigendommen niet uit het oog.

Vraag een vrijblijvende demo aan

Locatiebewaking

• U kunt asset trackers op uw bedrijfsmiddelen aanbrengen en real-time volgen. Zo weet u direct waar elk bedrijfsmiddel zich bevindt.

• U kunt zelf eenvoudig meldingen instellen, zodat u wordt gewaarschuwd bij belangrijke gebeurtenissen. Denk aan het gebruik van bedrijfswagens na werktijd, het afsluiten van een voedingsbron of het openen van deuren.

• Bepaal snel de locatie van gestolen of zoekgeraakte bedrijfsmiddelen.

Bewaking van bedrijfsmiddelen

• Ontvang meldingen bij gebeurtenissen die u zelf instelt.

Automatiseer de bezettingsrapportage en voorraadtellingen aan het einde van de dag.

• Onze asset trackers zijn niet alleen voorzien van bewegingssensoren, maar zijn ook in staat om veranderingen te detecteren in de blootstelling aan licht, vochtigheid en temperatuur. Ze kunnen automatisch acties in gang zetten en u op de hoogte stellen, voordat er schade kan optreden.

Beheer van de takenlast

• Plan efficiënter: zie direct welke bedrijfsmiddelen beschikbaar zijn.

• Stel vast of bedrijfsmiddelen werkelijk nodig zijn en op juiste wijze worden gebruikt.

• Analyseer processen met terugwerkende kracht en raadpleeg rapporten met tijdstempel om mogelijkheden voor kostenbesparingen te ontdekken.

Belangrijke voordelen van materiaalbeheer voor uw bedrijf

Het bewaken en beheren van bedrijfsmiddelen biedt duidelijke voordelen voor ieder bedrijf. Blijf kwaadwillende een stap voor met uw beveiliging en doe inzichten op die u helpen om uw bedrijfsprocessen te verbeteren.

Lees in het whitepaper ‘zakelijke voordelen van materiaalbeheer’ meer over de voordelen voor uw bedrijf.