Blogs

Acto en Fleet Complete verstevigen partnership door ondertekening samenwerkingsovereenkomst

Bedrijven met veel verschillende projecten en/of servicecontracten hoef je niet uit te leggen wat de integratie van de projectplanning en geautomatiseerde urenregistratie van Fleet Complete met het ERP-systeem van Acto in de dagelijkse praktijk oplevert. Bedrijven als Guts Installatie­techniek, IBK en Fri-Jado hebben met deze oplossing hun project­management, projectplanning, urenbewaking en facturatie van projecten dagelijks op orde. Om dergelijke bedrijven in de toekomst nog beter te kunnen ondersteunen, verstevigen Acto Informatisering en Fleet Complete hun samenwerking door deze vast te leggen in een samenwerkingsverband.

acto fleetcomplete, urenregistratie werknemers.

Solide software integratie is basis van partnership

“Zo’n 6 jaar geleden zijn wij in contact gekomen met de oplossingen van Fleet Complete. We waren er direct van overtuigd dat ze voor onze klanten een mooie, en vooral gewenste, aanvulling vormden op onze ERP-oplossingen.”, aldus Willem Verhoef, algemeen directeur van Acto. Wat begon met een koppeling van ritten- en urenadministratie, breidde zich al snel uit tot bepalen van actuele locatiegegevens tot nu een complete informatievoorziening rondom planning, (reis-)uren, kilometers en gewerkte uren.  “Dit is cruciale informatie voor onze klanten om realtime inzicht te hebben in de kosten en verwachte resultaten op hun projecten.” Op dit moment bestaat er een solide en verregaande integratie tussen de beide oplossingen, die bij een groot aantal bedrijven naar volle tevredenheid wordt ingezet.

“Maar met deze integratie zijn we nog niet klaar! Door de ondertekening van dit partnership verplichten we ons om samen nog meer tools te ontwikkelen voor nog meer efficiency en inzicht bij onze gezamenlijk klanten. Daarvoor zijn al vergaande plannen ontwikkeld, waarover we binnenkort meer bekend zullen maken.” stelt Harald Treur, algemeen directeur van Fleet Complete. “Fleet Complete en Acto zijn er van overtuigd dat door deze samenwerking onze klanten een nog sterkere grip krijgen op het rendement van hun projecten.”

De ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst vond plaats op 17 mei jl. op kantoor van Fleet Complete. Hierbij waren aanwezig: Willem Verhoef en William Zegers, directie Acto en Harald Treur en Klaas Collet, directie van Fleet Complete.

 

Over Acto Informatisering

Acto is dé software- en organisatiespecialist voor de installatie, bouw- en infrabranche. Acto biedt, samen met haar partners, haar klanten een breed scala aan moderne oplossingen voor het managen van hun projecten, maar ook voor het stroomlijnen van de processen op gebied van service en onderhoud. Met een groep van circa 100 professionals staat Acto elk dag klaar om de klanten te adviseren en te ondersteunen bij procesoptimalisaties en het implementeren van nieuwe software. En dat al meer dan 35 jaar.

 

Over Fleet Complete

Al meer dan 15 jaar verbetert Fleet Complete organisaties met geavanceerde softwaresystemen voor mobiele medewerkers. Door 100% betrouwbare, feitelijke data te verschaffen maakt Fleet Complete organisaties transparanter en efficiënter. We onderscheiden ons door oplossingen te leveren die klantspecifiek worden ingericht en makkelijk te gebruiken zijn. Onze oplossingen maken de werkzaamheden van mobiele werkers volledig inzichtelijk. Ze zijn niet langer gebonden aan één plaats en hun uren worden altijd correct verrekend, gefactureerd en gesalarieerd.